“Team Sanders heeft aan ons een mooie en tevreden decembermaand bezorgd. We begonnen met een kleine attentie met Sinterklaas, als tussendoortje iets voor onze relaties en als afsluiter de kerstpakketten. Wat het moet zijn was het ook: origineel, op tijd en mooi verpakt. Vragen worden direct opgepakt en behulpzaamheid hebben ze hoog in het vaandel staan.

Aanrader!”

“Ook in deze bijzondere tijden (COVID-19), hebben we volledig kunnen bouwen op Sanders Gifts. Zo konden wij onze collega’s met Pasen verrassen met een leuk en vol paaspakket, ondanks dat de vooraf samengestelde pakketten niet meer beschikbaar waren. Arjen wist ons op creatieve wijze te helpen met een volledig en mooi samengesteld pakket naar wens. Wij ervaren het contact met Sanders Gifts als zeer prettig en de mogelijkheden lijken ons eindeloos. In iedere prijscategorie kan men je van dienst zijn en de website is erg overzichtelijk en volledig. Sindsdien nemen we Sanders Gifts altijd in overweging voor onze geschenken.”

“Wij hebben afgelopen zomen voor onze geslaagde studenten een gevulde PVC waterdichte tas met zomerattributen besteld. De service hiervan was prima, wij waren eigenlijk te laat met deze bestelling, ook door het aantal wat we moesten hebben, maar Sanders Gift heeft er toch voor gezorgd dat wij ze toch op tijd binnen hebben gekregen. Mijn dank nog hiervoor. Door de corona was het dit jaar toch een speciale diplomering en daardoor hebben we ze onze studenten toch even extra in het zonnetje gezet. Onze studenten waren erg blij met de gevulde PVC waterdichte tas met zomerattributen en hebben ook meteen de zonnebril en zomerhoedjes opgezet. Hierdoor werden er ook leuke foto’s gemaakt. Zo kunnen ze toch terugkijken op een leuke diplomering.”

Logo 4ps

“Sanders Gifts heeft ons meerdere keren voorzien van leuke zomerpakketjes voor onze collega’s. Hun site staat vol met leuke ideeën en er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Ze nemen persoonlijk contact met je op waarbij je echt het gevoel hebt dat er mee wordt gedacht. Ik beveel hun zeker aan, er is voor een ieder wel iets leuks te vinden en zeker in deze tijd is een stukje extra aandacht aan collega’s heel belangrijk. Hier kan Sanders Gifts jullie goed bij helpen!”

“Twee weken geleden zelf een zomerpakket samengesteld via de praktische ingestelde webshop. Daarnaast contact gehad met Arjen Sanders voor aanvullende wensen zoals een logo en cadeaubon. Het is een mooi pakket op maat geworden, en ook alles zeer snel geleverd binnen 2 weken. Zeer goede service en er wordt goed meegedacht. Zeer aan te bevelen.”

“Via Sanders Gifts kerstpakketten besteld. Ruime keuze tussen (duurzame) food en non-food artikelen. Door zelf het pakket samen te stellen kun je precies de artikelen kiezen die bij jouw bedrijf passen. Verder zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en helder communicatie. Absoluut een aanrader. Wel een tip: bestel vroegtijdig, anders kunnen artikelen logischerwijs uitverkocht zijn.”

“Hele fijne samenwerking gehad met Arjen van Sanders Gifts. Hij heeft een top paaspakketje voor ons samengesteld en geeft net overal dat beetje extra service bij. Tot volgend jaar.”

Afbeeldingsresultaat voor edelweiss groep

“Sanders Gifts is een prettig en betrouwbaar bedrijf als het gaat om relatiegeschenken. Persoonlijk contact, snel schakelen en uitstekende kwaliteit. Een aanrader voor ieder bedrijf!”

Scope4mation - Scope4mation

“Erg goed en snel geholpen met onze Sinterklaas attentie! Keurig op tijd bezorgd!”

“Enkele dagen voor Pasen wilde wij graag een pakket bij Sanders Gifts bestellen. Ondanks dat een aantal pakketten uitverkocht waren is het Arjen goed gelukt om een gezellig en mooi pakket samen te stellen. Alle collega’s waren erg enthousiast!”

“Superleuke paasdoosjes besteld. Goede communicatie over inhoud, mogelijkheden en levering. Ze zien er heel leuk uit. Het wordt een aangename verrassing voor de ontvangers.”