Sanders Gifts is een leverancier van relatiegeschenken, promotieartikelen & themapakketten (zoals paaspakketten, thuiswerkpakketten, zomerpakketten, kerstpakketten en sinterklaaspakketten).

Wij onderscheiden ons door het wel gemeende advies wat wij u mee geven. Wij zoeken als u wilt, samen met u een paaspakket uit dat past bij de doelgroep. Bij Sanders Gifts kunt u namelijk paaspakketten geheel naar wens samenstellen; offline of online. Zo wordt u weg te geven paaspakket helemaal uniek!

Wij doen dit allemaal vanuit Veenendaal, centraal gelegen in Nederland. Zeker voor de bedrijven in en rondom Veenendaal zijn wij het offline aanspreek punt. Bedrijven weten ons te vinden door de offline services tegen de online prijzen. 

Van het personaliseren van uw paaspakket tot en met distributie, wij denken met alles mee! Door de jarenlange ervaring die aanwezig is bij Sanders Gifts is geen vraag te gek en geen realisatie onmogelijk.

Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe trends in de markt, dit houden wij bij door nauwe banden met leveranciers en het bezoeken van Europees hoog genoteerde beurzen.

Wij staan graag voor u klaar!

Sanders Gifts
Standaardruiter 2
3905 PW Veenendaal
Nederland

Telefoonnummer: 0318-571382
Website: https://www.sandersgifts.nl
E-Mail: info@sandersgifts.nl

KvK nummer: 84661437
BTW nummer: NL863302919B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Sanders Gifts
Bank naam: ABN AMRO
SWIFT: ABNANL2A
IBAN: NL29 ABNA 0805 7275 31

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 0318-571382 of stuur ons een email naar info@sandersgifts.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Juist net dat beetje anders…..