Samenstellen van uw paaspakket, online of toch liever off-line?

Het samenstellen van uw paaspakket staat centraal bij Sanders paaspakketten. Het traditionele samenstellen in de showroom alleen dan online. Door de pakketten die wij al met zorg voor u hebben samengesteld te showen hoeft u simpel weg maar een paar klikken te verrichten om uw pakket helemaal eigen te krijgen.

Het samenstellen werkt als volgt:

1. Kies een basispakket

Hier neemt u de keuze welke pakket het meeste bij u aansluit, hier kan u zelf de criteria aan toe passen die voor u belangrijk is. Mannen of vrouwen, kleur, thema, etc. Begint u liever helemaal met 0 en wilt u uw pakket volledig zelf samenstellen dan kan dit ook. Klikt u dan op het lege vakje met “Samenstellen vanaf het begin”.

2. Stel het pakket naar wens samen

U heeft nu uw begin pakket gekozen, en bestaat natuurlijk de kans dat er dingen in het pakket zitten die u liever anders zou willen zien. En dit is het punt dat u uw paaspakket kan gaan samenstellen. Bekijk de inhoud door op “bekijk inhoud” te klikken en u kan hier gemakkelijk producten verwijderen en toevoegen, heeft u het Mannen paaspakket gekozen maar heeft u er graag een mooie stoere koptelefoon bij? Dan kijk u bij bedrukbare gadgets en hier ziet u dé Bluetooth koptelefoon staan die u gemakkelijk kan toevoegen aan het totaal pakket, de prijzen veranderen, de inhoud ziet u wijzigen en er laat weinig meer te wensen over.

3. Laat je producten bedrukken

Een product met leuke slogan of met uw bedrijfslogo maakt uw paaspakket natuurlijk nog meer eigen. Deze optie bieden wij u bij Sanders paaspakketten. De producten die bedrukt kunnen worden staan aangegeven, wij adviseren minimaal 1 product uit uw pakket te bedrukken. De extra tijd die je hiermee kwijt bent weegt niet op tegen de extra inhoud van het pakket. Door uw relatiegeschenk te bedrukken blijft naast het moment van geven ook in de toekomst uw naam zichtbaar bij uw relatie of personeel. Sanders paaspakketten in onderdeel van Sanders gifts, en wanneer u nog meer opties wilt bekijken wat er in uw paaspakket zou kunnen kan u ook de website van Sanders Gifts raadplegen; www.sandersgifts.nl alles wat u hier treft zou in uw paaspakket geplaatst kunnen worden. Laat dit in de opmerkingen weten en wij nemen contact met u op.

4. Reken uw producten veilig af

Het afrekenen van uw producten kan in een veilige omgeving. De volgende betalingsvormen zijn mogelijk:

  • Ideal betaling
  • Visa Mastercard
  • Op factuur voor levering
  • Op factuur achter na levering

Bestaan er bij u nog twijfels, neem dan contact met ons, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Heldere communicatie – Eigen inpakservice – Elk pakket is uniek