Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Paaspakket voorjaar | Brievenbus

Beschrijving

Dit vrolijke paasgeschenk is leuk voor iedereen; of het nou uw medewerkers, zakelijke relaties of collega's zijn. Het geschenk word verpakt in een mooi brievenbusdoosje, dit is ideaal, want uw ontvanger hoeft niet thuis te zijn of de deur open te doen om het paaspakket te ontvangen. Een paasgeschenk is precies wat je nodig heb als je kiest voor een minder groot bedrag, de ontvangers zullen dit paasgeschenk geweldig vinden. Dit paaspakket brievenbus hebben wij zelf voor u samengesteld. U kan natuurlijk ook kiezen om zelf een paasgeschenk brievenbus samen te stellen, daarbij kunt u allerlei producten van andere geschenken of andere paasgerelateerde producten bij dit paasgeschenk toevoegen. U zou er ook voor kunnen kiezen om verschillende producten van dit paasgeschenk brievenbus te verwijderen en een ander leuk product er bij toe te voegen.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.

10,61

In dit pakket:

Scroll door producten
Artikelnummer 1703