Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Paaspakket | Groen

Beschrijving

Op zoek naar een leuk paaspakket voor uw medewerkers of andere relaties? Dan bent u hier op het goede adres. Wij van Sanders Gifts maken ieder jaar fantastische paaspakketten. Daarom hebben wij in 2024 weer een prachtig assortiment aan paaspakketten. We hebben paaspakketten in verschillende soorten en maten en hoge en lage bedragen. De paaspakketten worden verpakt in een mooi tasje of in een superleuke doos. U zou dit prettige paasgeschenk kunnen kiezen die wij voor u hebben samengesteld. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een prachtig paaspakket samen te stellen, daarbij kunt u allerlei leuke producten van andere paasgeschenken of andere paasgerelateerde producten bij dit paasgeschenk toevoegen. U zou er ook voor kunnen kiezen om verschillende producten van dit paaspakket te verwijderen en een ander schitterend product er bij toe te voegen. Laat uw medewerkers, zakelijke relaties of collega's genieten van een vrolijk en leuk 2024 paaspakket.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.