Paaspakketten 2024: van brievenbuspost tot groot pakket!

Waarom iets geven met Pasen? Goede vraag. Wat ons betreft is dit bij uitstek een mooi schenkmoment. We zijn weer een aantal maanden bezig in het nieuwe jaar en de lente laat zich zien. Het gaat in de meeste gevallen niet om wat je geeft, maar om het gebaar dat je iets geeft. Laten wij nou net de specialist zijn in paasgeschenken en paaspakketten 😊 De traditionele chocolade paaseieren mogen niet ontbreken uiteraard. Om deze eitjes te combineren met andere vrolijke en lekkere paastoppers helpen wij je graag verder.

Standaard paaspakket

Bij Sanders Paaspakket komt u paaspakketten tegen die speciaal voor u bedacht zijn! Dit doen wij om u een handje te helpen. Te helpen wanneer u niet zoveel tijd heeft voor het kiezen van paaspakketten. Dan kiest u gewoon een standaard paaspakket of paasgeschenk brievenbus. Als u iets meer tijd heeft kunnen onze standaard paaspakketten ook inspiratie zijn voor u om uiteindelijk zelf iets te gaan samenstellen of aan te passen!

Uniek paaspakket

Bij Sanders Paaspakket kunt u gemakkelijk een uniek paaspakket samenstellen! Hoe werkt dat dan hoor ik u denken? Met alle losse paasproducten op te website kunt u zelf een paasgeschenk maken. Tevens kunt u ook losse paasproducten toevoegen aan een standaard paaspakket, maar hier ook weer producten vanaf halen. Zelf samenstellen is ideaal om uit te komen op het budget dat u heeft!

  • Paaspakket samenstellen? Klik dan hier.
  • Paasgeschenk brievenbus samenstellen? Klik dan hier.

Van kleine paasgeschenken tot en met grote paaspakketten

Kleine paasgeschenken zijn ideaal als u niet zoveel budget heeft om uit te geven of gewoon op zoek bent naar iets kleins voor door de brievenbus. Het thuiswerken is en blijft trendy, dus een paasgeschenk voor door de brievenbus is daarom echt een uitkomst!

Kaartje erbij?

Een paasgeschenk met een mooie boodschap erbij maakt het paascadeau natuurlijk erg persoonlijk! Lever uw eigen ontwerp aan van een A5 kaartje in PDF bestand. Of ga voor een duurzamere optie: gaaf zaadpapier met daarop uw gepersonaliseerde voorkant.

Bedrukken met logo

Bijna al onze non-food paasproducten 2024 zijn te bedrukken met logo. Per product is het afhankelijk welke bedrukkingstechnieken er mogelijk zijn en in hoeveel kleuren er kan worden bedrukt. Prijzen van de bedrukking staan niet vermeld bij een product, maar zijn op aanvraag. Ideaal in een paaspakket, zodat uw personeel of relaties het product later nog eens bekijken en terug denken aan het gebaar. Goed voor uw naamsbekendheid en ook leuk voor de ontvanger!

Wij maken gebruik van de volgende druktechnieken: tampondruk, digitale druk, zeefdruk, borduren, transferdruk, digitale transferdruk, foliedruk, blinddruk & lasergraveren.

Voordat u de producten in de winkelwagen stopt kunt u per product dat u bedrukt wilt een logo uploaden. Nadat u besteld heeft zullen wij contact met u opnemen wat betreft de bedrukkingsmogelijkheden per dit product. Tevens geven wij dan nog een prijs voor de bedrukking, die na akkoord van u pas wordt gerekend bij de bestelling.

Al vanaf 10 stuks!

Onze paaspakketten en paasgeschenken zijn al af te nemen vanaf 10 stuks. Bij hogere aantallen krijgt u zelfs mooie staffelkortingen bij Sanders Paaspakket!

Verzending

Deelt u uw paaspakketten 2024 graag zelf uit bij uw bedrijf? Geen probleem, dan versturen wij de pakketten naar één adres via een omdoos en/of pallet voor €55 excl. BTW. Wij vinden het uiteraard ook geen probleem om voor u te verzending te regelen. Voor €4,25 excl. BTW verstuurt u al een brievenbusgeschenk en voor €8,50 excl. BTW een pakket. Alle verzendingen zijn inclusief track and trace, zodat u al uw pakketjes kan volgen of de ontvangers zelf hun pakket kunnen volgen. Wij verzenden veelal met PostNL waardoor we snelle levertijden kunnen hanteren! Verzending buiten Nederland en binnen de EU is uiteraard ook mogelijk via DPD. De verzendkosten hiervan zijn op aanvraag.

Voor individuele verzending kunt u de adressen aanleveren volgens onze template:

Wij regelen gewoon paaspakketten!

  • Afspraak = Afspraak
  • Korte lijnen
  • Snelle levertijden
  • Meedenken
  • Zelf samenstellen vanaf 10 pakketten
  • Offline & online service
  • Geen vraag die te gek is, geen realisatie die onmogelijk is
  • Inspelen op trends

“Superleuke paasdoosjes besteld. Goede communicatie over inhoud, mogelijkheden en levering. Ze zien er heel leuk uit. Het wordt een aangename verrassing voor de ontvangers.”

REVIEW KLANT