Verrassen voor Pasen 2024 met Sanders paaspakket

Pasen staat binnenkort weer voor de deur! Wat is bij dit thema nou leuker dan uw personeel of relaties verrassen met een mooi paaspakket?

De keuze is reuze

Van een paaspakket die door de brievenbus kan tot een groter paaspakket leverbaar aan de deur. Dit alles is mogelijk bij Sanders Gifts. Het ene bedrijf kiest ervoor om een pakket persoonlijk af te geven (aan de deur), bij haar personeel of relaties. Andere bedrijven kiezen er juist voor dat wij het paaspakket meteen opsturen naar het huis van personeel of het bedrijf van een relatie.

Tijd te kort?

Heeft u weinig tijd of voldoen onze vooraf opgestelde paaspakketten 2024 al helemaal aan uw wensen? Geen probleem, dan bestelt u gemakkelijk door een compleet paaspakket te kiezen onder het kopje ‘paaspakketten 2024’. Kies voor een brievenbuspakketje als u van een wat compacter geschenk houdt. Als u juist van een iets groter pakket houdt zijn veel van de vooraf opgestelde pakketten met tassen, emmers en bakjes perfect.

Tijd over?

Wat Sanders Gifts uniek maakt is de optie om ook uw eigen paaspakket 2024 voor personeel en relaties samen te stellen. U kunt gemakkelijk een product verwijderen bij een vooraf opgesteld pakket. Rechts van het kopje ‘paaspakketten 2024’ vindt u alle losse artikelen. U kunt hier zowel food- als non-food producten kiezen voor in uw eigen pakket. Of er nou een zak paaseitjes, één chocoladelolly of een (bedrukt) non-food product in uw paaspakket mag komen, het is bij www.sanderspaaspakket.nl allemaal mogelijk om te combineren. Zo maakt u een uniek paaspakket afgesteld op wat u vindt passen bij uw personeel of zakelijke relaties!

Een perfect waarderingsgeschenk in tijden van corona

Niet alleen het feit dat het 9 april 2024 alweer Pasen is is een mooie gelegenheid om een paaspakket weg te geven aan relaties of personeel. Nu uw werknemers en relaties door Corona steeds meer thuiswerken en misschien zelfs wel harder werken dan normaal, is het fijn om hen te belonen en bedanken. Een paaspakket van Sanders Gifts is tevens een ideaal waarderingspakket om uw doelgroep te laten weten dat u aan haar denkt!