Thuiswerkpakketten als waardering voor het thuiswerken

Door het hoge aantal coronabesmettingen is thuiswerken vast niet te missen voor uw personeel en relaties. Waardeert u dat thuiswerken met alle bijkomende aanpassingen ook zo erg? Dan is een mooi pakket als hart onder de riem zeker op zijn plek om weg te geven.

Doe het makkelijk

Aangezien wij graag vooruit denken, stellen wij voor onze klanten alvast de leukste complete pakketten op. Zo hebben wij complete thuiswerkpakketten en paaspakketten voor personeel en relaties op onze website staan. Deze pakketten zijn beide passend als waarderingsgeschenk voor al dat thuiswerken! Wilt u graag telefonisch of via de mail uw wensen doorgeven? Dan stellen wij voor u een passend geschenk samen waarna wij u ons idee voorleggen.

Doe het zelf

Wilt u zelf lekker rondneuzen op de website en al onze producten rustig bekijken? Dan kunt u met alle leuke producten die u tegenkomt geheel zelf een pakket samenstellen. U kunt er bij bijna alle losse producten voor kiezen om ze te voorzien van uw gewenste logo. Zo maakt u uw bedankje extra persoonlijk voor de ontvanger!

Doe het samen

Wij denken ook graag met u mee! Wilt u online een mooi thuiswerkpakket samen stellen, maar heeft u extra advies van ons nodig? Dan lopen wij samen met u rustig onze site door. Om écht een goed idee te krijgen van ons aanbod bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Veenendaal. Dan stellen wij geheel samen een geschenk op met input vanuit beide kanten. Natuurlijk doen wij dit geheel op 1,5e meter afstand.

Onze verpak- en verzendopties

Sanders Gifts biedt allerlei opties aan om uw thuiswerkpakketten te laten verpakken en verzenden. Zo kan de levering verzorgd worden door de welbekende transportbedrijven zoals DHL, DPD, UPS, etc. In geval van nood zullen wij waar nodig zelf rijden óf een particuliere transporteur in schakelen, om toch nog alles op tijd bij u te leveren. Van een blije klant worden wij ook weer blij! De verzending is altijd inclusief track and trace, zodat u altijd uw order kunt volgen. Voor grote pakketten hanteren wij een tarief van €7,90 per stuk en voor brievenbuspakketten €3,90.

Bepaal geheel naar wens waar u uw order heen wilt laten verzenden; alles is mogelijk! Veel bedrijven willen hun geschenk extra persoonlijk maken door deze bij het eigen adres af te leveren van haar klanten of relaties. Hierbij kiezen zij er dus voor om hun order naar het eigen bedrijf te laten versturen, waarna zij alles zelf geven. Heeft u geen tijd om dit te doen of is dit niet mogelijk door corona? Dan laten wij het thuiswerkpakket afleveren bij de adressen van uw ontvangers. U kunt onderstaande adressenlijst invullen en aanleveren bij ons om dit te realiseren: